Migrate server Darth Malgus and Tulak Hord


 Administrator    30 Aug 2023
 None    Nyhet

Migrate server Darth Malgus and Tulak Hord 30 August 2023

Skjermbilde 2023 08 27 194755

Migrate server Darth Malgus and Tulak Hord 30 August 2023


3V-1L kommer når spilloppdatering 7.3.1


 Administrator    11 Aug 2023
 None    Nyhet

Spilloppdatering 7.3.1

Spilloppdatering 7.3.1

3V-1L kommer når spilloppdatering 7.3.1

3V 1L


SWTOR begins to move servers to the cloud!


 Administrator    11 Aug 2023
 None    Nyhet

SWTOR begynner å flytte servere til sky.

SWTOR begynner å flytte servere til sky.


Neste uke vil swtor sette opp spillserverne for å bli flyttet over til skyen. Dette er et initiativ swtor testet i flere måneder, og begynte med å flytte den offentlige testserveren over til skyen i fjor, og testing av en ny server på AWS i april i år. Swtor er glade for å kunngjøre de neste trinnene i denne reisen med spillerne våre.

Swtor har gjort fremskritt i arbeidet med å modernisere og oppdatere spillet. Noen av fordelene med denne spesielle migrasjonen er:

Backend-oppdateringer som er avgjørende for den fortsatte helsen og stabiliteten til spillet kan strømlinjeformes mer effektivt

Ressursene som kreves for å vedlikeholde våre nåværende systemer kan omfordeles til å fokusere på å forbedre spillopplevelsen

Swtor vil kunne utnytte og integrere oppdatert teknologi som nyere maskinvare og programvare. Gjennom skymodernisering kan vi oppdatere en rekke verktøy og automatiseringsarbeidsflyter som vil hjelpe swtor å opprettholde spillet på lang sikt.

Når den er ferdig, kan SWTOR være i stand til å utvide serverfunksjonene sine for å nå nye spillere


Når skjer dette?

Swtor ønsker å minimere langsiktig innvirkning på spilletid, så swtor vil flytte servere over i små grupper som begynner med en enkelt server først.

Swtor sikter mot 15. august for å migrere Leviathan-serveren til skyen.

Det er viktig å merke seg at når vi utfører migreringen, må swtor bounce alle serverne, noe som betyr at de vil bli fjernet et øyeblikk, men bringes opp igjen umiddelbart, bortsett fra at serveren(e) flytter til skyen. 15. august bør spillere forvente at Satele Shan-, Darth Malgus-, Star Forge- og Tulak Hord-serverne bounce; Imidlertid forventes Leviathans estimerte nedetid å være 6 timer. Nedetid vil begynne kl. 07.00 CT/12.00 UTC.

Etter vellykket fullføring av den innledende migreringen, vil vi kommunisere ut neste batch med servere som vil bli flyttet over og en tidslinje for når dette vil skje.
Swtor vil følge samme migreringsprosess som beskrevet ovenfor.

Som alltid vil swtor kommunisere ytterligere detaljer, eller eventuelle endringer i tidslinjen på våre sosiale kanaler og fora! Sørg for å holde øye med disse plassene for å holde deg oppdatert på alt som skjer med SWTOR!